Ще успее ли поп-фолк певицата Ивана да се втали?

В последно време поп-фолк певицата Ивана има сериозни проблеми с килограмите, но ето, че тя е решила да се вземе в ръце, заради двата видеоклипа, които й предстои да запише. Певицата си има своя изпитана диета, в която се консумират само кайсии.

2011-06-24 02:28:01
Ще успее ли поп-фолк певицата Ивана да се втали?
В последно време поп-фолк певицата Ивана има сериозни проблеми с килограмите, но ето, че тя е решила да се вземе в ръце, заради двата видеоклипа, които й предстои да запише.

Певицата си има своя изпитана диета, в която се консумират само кайсии. За да е сигурна, че и този път тя ще даде бърз резултат, успоредно с диетата ще приема и хапчета за отслабване. Минало е само седмица откакто е на този хранителен режим, но Ивана споделя, че резултатите вече са видими и тя се чувства в добро здравословно състояние.

Певицата може да се похвали със силна воля и си е обещала това лятно да смъкне минимум 10 килограма от осанката си.

Освен предстоящите й снимки към видеоклиповете, Ивана има и друг стимул - тя си има нов приятел. Говори се, че той е от Гърция и й е подарил за Великден луксозна къща в Солун.

Поп-фолк певицата смята да му се отблагодари за щедрия подарък, като се сдобие с по-привлекателна визия. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия