Секс в гробница подсилвало дейстивето на молитвите в Индонезия

Индонезийският град  Суракарта е известен  в това, че  в него се намира гробницата  на знаменития султан Манкунегоро.  Градът,  обаче,  се е превърнал с гнездо на сексуални оргии на религиозна почва. Основнот

2011-06-23 15:25:49
Секс в гробница подсилвало дейстивето на молитвите в Индонезия
Индонезийският град  Суракарта е известен  в това, че  в него се намира гробницата  на знаменития султан Манкунегоро.  Градът,  обаче,  се е превърнал с гнездо на сексуални оргии на религиозна почва.

Основното вероизповедание в Индонезия е ислямът. Тази строга религия, обаче, толкова е проникната от всякакви суеверия и източни култове, че особено строгите мюсюлмански авторитети отказват да смятат индонезийците за свои  събратя по религия.

Според индонезийските суеверия, мястото, където е погребан човек с високо обществено положение, е подходящо за отправяне на молби към висшите сили. За  да се засили действието на обредите, обаче, е необходимо то да бъде  ‘усилено’ на самия гроб с помощта на ритуален секс, което явно идва от индуисткия тантризъм /индусите са основното население на остров Бали/.

 И тъй като търсенето  определя предлагането,   в свещения град Суракарта се изсипали пълчища  проститутки, привлечени от идеята за лесни печалби.  За да могат ‘вярващите’ в почивките  между ‘молитвите’ пък да се подкрепят,   наблизо били разположени пазари. Така последният дом на починалия султан се превърнал в цигански табор.

Накрая на служителите, които охранявали гробницата  им писнало да чистят  след  поклонниците.  Затова наскоро  на вратите на светилището   се появил надпис: ‘Достъпът в гробницата е ограничен. Вход с пропуски!’ Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия