Черил Коул се връща при бившия си?

В последно време британската певица Черил Коул все по-често може да бъде забелязана в компанията на бившия си съпруг – футболистът Ашли Коул. 27-годишната изпълнителка се чувствала самотна, тъй като нямала много приятели, и търсела натир

2011-06-21 14:27:27
Черил Коул се връща при бившия си?
В последно време британската певица Черил Коул все по-често може да бъде забелязана в компанията на бившия си съпруг – футболистът Ашли Коул.

27-годишната изпълнителка се чувствала самотна, тъй като нямала много приятели, и търсела натирения си съпруг, с когото се разведе през септември миналата година (заради многобройните му изневери), за да си споделя с него.

„Семейството й е твърдо убедено, че човек, който веднъж е изневерил, винаги го прави отново. Те се притесняват, че Ашли за пореден път ще разбие сърцето й. Черил няма много приятели и не знае на кого може да има вяра. Ето защо тя все по-често търси бившия си съпруг, на когото знае, че може да се опре”, споделиха близки на певицата.

Неотдавна изпълнителката бе отстранена от американската версия на телевизионното предаване “The X Factor”, в което се изявяваше като съдия. Според слуховете, причината за уволнението й била свързана с британския й акцент, който не се харесвал на телевизионните зрители. Загубата на мястото й като съдия в шоуто сериозно я разстроило и тя потърсила бившия си съпруг за утеха.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия