Меган Фокс сравнила Майкъл Бей с Хитлер

Повече от година след като стана ясно, че холивудският секссимвол Меган Фокс няма да се снима в третата част на фантастичната екшън поредица „Трансформърс”, режисьорът на лентата разкри и каква е била истинската причина за отстраняване

2011-06-21 13:16:46
Меган Фокс сравнила Майкъл Бей с Хитлер
Повече от година след като стана ясно, че холивудският секссимвол Меган Фокс няма да се снима в третата част на фантастичната екшън поредица „Трансформърс”, режисьорът на лентата разкри и каква е била истинската причина за отстраняването й от филма.

Оказва се, че в свое интервю за списание “Wonderland” сексапилната актриса си е позволила да сравни Майкъл Бей с нацисткия лидер Адолф Хитлер. Въпреки че той не се почувствал особено засегнат от определението, което му лепнала 25-годишната звезда, изпълнителният продуцент на лентата - Стивън Спилбърг, настоял тя да бъде уволнена.

В крайна сметка Фокс бе заменена от 24-годишният модел на „Виктория Сикрет” Роузи Хънтингтън-Уайтли. Третата част на „Трансформърс” се очаква на големия екран след броени дни – на 29 юни.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия