Деветокласничка опита да се самоубие в клас

Както вече информирахме, статистиката показва, че самоубийствата и опитите за самоубийства, застрашително се увеличават. Доказателство за това е и поредният инцидент, разиграл се в езиковата гимназия ‘Екзарх Йосиф” в Разград. 15-год

2011-06-17 15:28:22
Деветокласничка опита да се самоубие в клас
Както вече информирахме, статистиката показва, че самоубийствата и опитите за самоубийства, застрашително се увеличават.

Доказателство за това е и поредният инцидент, разиграл се в езиковата гимназия ‘Екзарх Йосиф” в Разград. 15-годишна деветокласничка си прерязала вените в класната стая, където учи.

Момичето било единствено дете в семейството и родителите й настоявали тя да учи в елитното училище. Тя обаче имала приятел, който учел в друго училище. Тийнейджърката много страдала  за това, че не може да бъде  постоянно с гаджето си. Тя споделяла с приятелки, че й е трудно в  училище и иска да се премести  в професионалната гимназия по икономика, но родители й не позволявали.  Момичето се страхувало,че ще загуби любовта на приятеля си.

Така в голямото междучасие в сряда девойката не излязла навън,  а останала в класната стая. Когато не се появила на двора, приятелката й се разтревожила и отишла да я търси. Класната стая била празна, но на пода се виждали капки кръв. Момичето хукнало към тоалетната, където заварило депресираната  си приятелка да плаче и трепери, а от ръката й шуртяла кръв.

Веднага била извикана бърза помощ и  тийнейджърката била откарана в болницата. Раната е лека и опасност за живота й няма.  С ученичката работят психолози, които ще й  помогнат да излезе от налегналата я депресия. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия