Кристъл Харис планирала да зареже Хю Хефнър, за да спечели пари

25-годишната плеймейтка Кристъл Харис планирала да зареже Хю Хефнър пред олтара, за да си спечели лесни пари, гласят последните холивудски клюки. Само ден след като стана ясно, че еротичната моделка се е отказала да се омъжи за 85-годишния съз

2011-06-16 13:36:42
Кристъл Харис планирала да зареже Хю Хефнър, за да спечели пари
25-годишната плеймейтка Кристъл Харис планирала да зареже Хю Хефнър пред олтара, за да си спечели лесни пари, гласят последните холивудски клюки.

Само ден след като стана ясно, че еротичната моделка се е отказала да се омъжи за 85-годишния създател на „Плейбой”, плъзнаха слухове, които гласят, че всичко всъщност е било предварително планирано.

Източници твърдят, че Харис възнамерявала да зареже Хефнър пред олтара, като заяви, че не се чувства готова да сключи брак. След това тя се надявала, че ще успее да продаде ексклузивно интервю на стойност поне 500 000 долара, в което да разкрие мотивите за решението си. Не е ясно обаче защо тя не се е стърпяла до настъпването на Големия ден и в крайна сметка няколко дни преди това обяви, че няма да се омъжи за Хефнър.

„Кристъл отдавна има намерението да се откаже от сватбата. Церемонията щеше да бъде заснета за специално ТВ реалити и Кристъл се надяваше, че с отказа си да се омъжи за Хю ще предизвика истинска сензация. Тя вярваше, че може да си докара поне 500 000 долара от първото интервю, което ще даде за някое списание или телевизия”, разкриха близки до плеймейтката.

Приятели на Хефнър пък споделиха опасенията си от това, че здравето на 85-годишния бизнесмен може сериозно да се влоши след шока, който му се наложи да преживее дни преди сватбата си. Той не само бе зарязан от годеницата си, но плъзнаха и слухове, според които тя от много време му е изневерявала със сина на популярния телевизионен водещ и психолог д-р Фил Макгроу.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия