Ужас - нощен секс в гробищата в 'Орландовци'!

Служители на гробищния парк ‘Орландовци’ алармираха, че от известно време  мъж и жена правят необуздан секс нощем  на територията на  Централните софийски гробища.  Това се случвало винаги, когато времето е  ху

2011-06-14 00:01:25
Ужас - нощен секс в гробищата в 'Орландовци'!
Служители на гробищния парк ‘Орландовци’ алармираха, че от известно време  мъж и жена правят необуздан секс нощем  на територията на  Централните софийски гробища.  Това се случвало винаги, когато времето е  хубаво и  небето безоблачно - тогава двамата перверзници отивали на злокобното място и се отдавали на плътски наслади.

Когато един от пазачите за първи път чул истеричните женски писъци посред нощ, той помислил, че или изнасилват, или убиват някое момиче. Човекът започнал да обикаля, за да установи откъде идват  писъците.   Когато стигнал до нарушителите,  той   останал като гръмнат -  мъж и жена правели любов върху пресен гроб!

Човекът бил толкова шокиран, че не знаел как да реагира. мъжът и жената  били на възраст около 30 години.  Пазачът пък се зачудил дали да вика полиция, но  не го направил от страх.

Скандалните случки, обаче,  започнали да се повтарят често.  Двамата перверзници идвали около 1 часа след полунощ  и консумирали чувствата си върху някой от прясно заровените през деня гробове.

Пазачите са подали сигнал до управата на гробищния парк, но оттам умували как да постъпят.  Реално нямало констатирано нарушение, въпросът е по-скоро морален - нормално ли е да се осквернява паметта на покойник  и да се прави любов върху тленните му останки.

Според психолозите, често хора имат мерак да се любят върху последния дом на събратята си.  За някои , мисълта от факта, че са на свещено място,  е възбуждаща и те не осъзнават по какъв начин сквернят паметта на мъртъвците. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия