Пепа Мидълтън остана без гадже, свързват я с принц Хари

Една от най-коментираните личности след сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – сестрата на булката Пепа Мидълтън, остана без гадже. Според слуховете красавицата се разделила с дългогодишния си приятел – бившият играч по крикет

2011-06-13 18:15:07
Пепа Мидълтън остана без гадже, свързват я с принц Хари
Една от най-коментираните личности след сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – сестрата на булката Пепа Мидълтън, остана без гадже.

Според слуховете красавицата се разделила с дългогодишния си приятел – бившият играч по крикет Алекс Лаудън, малко след сватбата на знаменитата си сестра, на която бе шаферка. Причината за раздялата им била свързана с новото обкръжение на Пепа и нестихващия интерес, насочен към нея.

В действителност, след сватбата на Кейт, една от най-обсъжданите теми бе свързана с неземната красота на по-малката й сестра. Брюнетката успя да очарова както присъстващите на сватбеното тържество, така и зрителите пред малкия екран.

Ако се вярва на слуховете обаче, това никак не се понравило на приятеля й, който започнал да я ревнува и да се чувства така, сякаш не е достоен за нея. Самата Пепа пък започнала да вдига изискванията си и да насажда чувство за малоценност у Лаудън. Именно това станало и повод за раздялата им.

В последно време сестрата на херцогинята на Кеймбридж все по-често може да бъде забелязана в компанията на брата на херцога на Кеймбридж – принц Хари. Въпреки че от дълго време насам той излиза с Челси Дейви, с която миналата година бяха разделени за кратко, през последните седмици името на принц Хари все по-често се свързва с това на Пепа Мидълтън. Има ли нещо между тях обаче, все още не е ясно.

По-малката сестра на принцеса Катрин наскоро е била забелязана и в компанията на бившето си гадже Джордж Пърси, с когото е имала връзка по време на студентските си години.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия