Лили Алън – омъжена и отново бременна

Британската певица Лили Алън се омъжи за приятеля си Сам Купър на скромно сватбено тържество в събота. Това обаче не единствената щастлива новина, с която може да се похвали 26-годишната изпълнителка. Тези дни стана ясно, че тя е бременна за трети

2011-06-13 17:46:51
Лили Алън – омъжена и отново бременна
Британската певица Лили Алън се омъжи за приятеля си Сам Купър на скромно сватбено тържество в събота. Това обаче не единствената щастлива новина, с която може да се похвали 26-годишната изпълнителка. Тези дни стана ясно, че тя е бременна за трети път.

На сватбеното тържество на двамата младоженци присъствали не повече от 100 души – само най-близките им приятели и роднини. Именно тогава, по време на речта си, Сам Купър съобщил на всички, че със съпругата му очакват дете. Според слуховете Лили е вече в четвъртия месец на бременността си и за момента всичко с бебето й е наред.

В края на октомври миналата година британската певица направи спонтанен аборт в шестия месец. Същата трагедия я споходи и в началото на 2008 г, когато Лили загуби детето си от тогавашния си приятел - Ед Симънс от “Chemical Brothers”. Да се надяваме обаче, че този път бременността й ще премине без усложнения.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия