Проблемите на Терминатора се задълбочават

На 9 май тази година, Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шрайвър съобщиха, че се разделят, след почти 25 години брак.  Тогава всички се чудеха каква е причината, но никой не допускаше колко всъщност драматични са причините. След се

2011-06-13 00:03:30
Проблемите на Терминатора се задълбочават
На 9 май тази година, Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шрайвър съобщиха, че се разделят, след почти 25 години брак.  Тогава всички се чудеха каква е причината, но никой не допускаше колко всъщност драматични са причините.

След седмица бившият губернатор на  Калифорния  призна, че е баща на 13-годишно момче, родено от бившата домашна помощница на семейството. Майката на момчето в продължение на 20 години е служила в дома на актьора.

Арни доста добре се е отплащал за  страничните услуги на домашната си помощница. Той се грижел да извънбрачния си син, купувал му скъпи вещи, водел  го на почивки заедно с четирите си деца от Мария,  а  миналата година финансирал с 65 000 долара майка му, за покупка на жилище.

Шварценегер се оказа  секс-терминатор.  Защото междувременно стана известно, че той е баща на още едно дете - момиче, от краткотрайна  негова връзка.  Анонимната засега майка на детето иска ДНК-тест.

Актрисата Джейн Сиймор /позната ни от филма ‘Д-р Куин - лечителката’/, която е съседка на звездното семейство на Арни,   твърди, че той има още две извънбрачни деца. Тази информация  тя имала от човек, добре познаващ актьора.

Вбесената  и унижена Мария Шрайвър  е наела  елитни бракоразводни адвокати и , тъй като богатството на двойката се оценява на 200 до 400 милиона долара,  много вероятно е Терминатора да олекне при развода с поне  100 милиона.

Междувременно, разочарован от постъпките на баща си, синът на Шварценегер, Патрик, се е отказал от името на баща си.  Тийнейджърът вече се казва Патрик Шрайвър. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия