Шон Пен заряза Скарлет Йохансон?

Холивудската звезда Шон Пен е зарязал актрисата Скарлет Йохансон, гласят последните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, 50-годишният актьор сложил край на връзката си със значително по-младата от него красавица, защото се страхувал от

2011-06-09 11:50:21
Шон Пен заряза Скарлет Йохансон?
Холивудската звезда Шон Пен е зарязал актрисата Скарлет Йохансон, гласят последните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, 50-годишният актьор сложил край на връзката си със значително по-младата от него красавица, защото се страхувал от това, че взаимоотношенията им са станали твърде сериозни.

„Скарлет много го притиска. Той се раздели твърде скоро със съпругата си и все още не иска отново да се обвързва сериозно”, разкриха близки на актьора.

Пен и Йохансон започнаха да се срещат в началото на годината, като първоначално криеха връзката си, твърдейки, че са просто приятели. Истината обаче лъсна наяве през март, по време на сватбата на Рийз Уидърспун и Джим Тот, когато двамата демонстрираха публично любовта си.

През декември Йохансон се раздели със съпруга си Райън Рейнолдс след 2 години брак. През август на 2009 година пък Пен се разведе с дългогодишната си съпруга Робин Райт.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия