Актрисата Деми Мур почти изчезна ...

Актрисата Деми Мур винаги ни е изненадвала приятно с младежкия си външен вид. Тя е успяла да докаже, че годините не й пречат да изглежда блестящо. Наскоро, обаче, имаше известни критики по неин адрес относно фигурата й, които тя взе под внимание и

2011-06-09 02:48:59
Актрисата Деми Мур почти изчезна ...
Актрисата Деми Мур винаги ни е изненадвала приятно с младежкия си външен вид. Тя е успяла да докаже, че годините не й пречат да изглежда блестящо.

Наскоро, обаче, имаше известни критики по неин адрес относно фигурата й, които тя взе под внимание и коригира, но и прекали. Деми Мур се появи облечена в черна рокля на Louis Vuitton, в която изглеждаше прекалено слаба.

Актрисата никога не е имала каквито и да е проблеми с килограмите, винаги е изглеждала младежки и е излъчвала красота и сексапил. Сега положението е различно. Деми е отслабнала толкова много, че е загубила естествената си красота.

Модните критици се застъпиха за актрисата и казаха, че моделът на роклята е такъв, че я прави да изглежда грозно слаба. Надяваме се да са прави, защото прекалено слабото тяло не е естетически красиво. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия