Роузи Хънтингтън обича да позира гола

Звездата от новия филм "Трансформърс" споделила в интервю, че обича да позира без дрехи и харесва голотата като изкуство, а не в сексуалния аспект. Според нея голото тяло е красиво, защото не е украсено с никакви дрехи и бижута и така се

2011-06-08 20:52:25
Роузи Хънтингтън обича да позира гола
Звездата от новия филм "Трансформърс" споделила в интервю, че обича да позира без дрехи и харесва голотата като изкуство, а не в сексуалния аспект.

Според нея голото тяло е красиво, защото не е украсено с никакви дрехи и бижута и така се вижда истинската същност на човека.

Роузи била запитана в интервюто дали се притеснява, когато я снимат, особено, когато се виждат повече неща от позволеното за младежите. Тя отговорила, че няма от какво да се срамува и не вижда нищо нередно да прави нещо, което й хареса.

На края на интервюто репортерът е казал: "Всеки има талант, нейният е да изглежда изкусително секси. Някой може да пее, друг да танцува, а тя да накара всички мъже да замълчат в удивления на красивото й тяло." - явно и репортерът е фен на Роузи. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия