Само на 5 години, а вече притежава обувки за 150 хил. долара

Въпреки че е едва на 5 години, дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз – Сури, притежава колекция от дизайнерски обувки на стойност над 150 хиляди долара, за която би й завидяла всяка жена. Малката кокетка държала всяка седмица да се сдобива

2011-06-07 12:02:54
Само на 5 години, а вече притежава обувки за 150 хил. долара
Въпреки че е едва на 5 години, дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз – Сури, притежава колекция от дизайнерски обувки на стойност над 150 хиляди долара, за която би й завидяла всяка жена.

Малката кокетка държала всяка седмица да се сдобива с поне един нов скъпоструващ чифт на любимите си дизайнери. Тя рядко носела равни обувки и дори започвала да реве и пищи, когато майка й не й предложи чифт с токчета.

Глезлата искала да носи високи обувки дори когато си играе с приятели или пък когато се разхожда на плажа. Родителите й пък задоволявали всяка нейна прищявка, без значение колко неподходяща им се струва тя.

Отдавна е известно, че на Сури са й позволени редица неща, които всеки родител забранява на детето си преди то да навърши определена възраст. За разлика от повечето си връстнички, кокетката вече има правото да се гримира и да си лакира ноктите.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия