Шварценегер си пада по жени, които приличат на майка му

Арнолд Шварценегер харесва жени, които визуално приличат на неговата починала майка. Той осъзнал, че има проблем и посещавал консултации, за да го разреши. Това разказа неговата бивша любовница Барбара Аутланд Бейкър, който е била 6 години с екс-

2011-06-05 19:31:31
Шварценегер си пада по жени, които приличат на майка му
Арнолд Шварценегер харесва жени, които визуално приличат на неговата починала майка. Той осъзнал, че има проблем и посещавал консултации, за да го разреши.

Това разказа неговата бивша любовница Барбара Аутланд Бейкър, който е била 6 години с екс-губернатора на Калифорния, като в същото време той имал връзка с Мария Шрайвър, но все още не били минали под венчилото.

Явно никой не е забелязал, че домашната помощница, от която Шварценегер има наследник, доста прилича на починалата му майка Аурелия. Барбара разказва, че актьорът е обичал и боготворял майка си, която си е отишла от този свят през 1998 година. Това го наранило много и той започнал да търси жени, които приличат на нея.

Това е причината Арнолд да си пада по закръглените дами.

Барбара не се учудва на факта, че актьорът е имал извънбрачна връзка, защото това му е било навик, по-скоро се учудва, че не е успял да я скрие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия