Шофьор блъсна млад татко и 11-месечното му бебе и после избяга

Вчера около 23 часа мъж пресичал улица "Крайна" в Пловдив, като носел на ръцете си бебе. Когато вече бил в средата на платното, изникнала лека кола "Опел Омега", която не видяла пешеходеца, не намалила и го блъснала. Инцидентът се

2011-06-05 18:54:00
Шофьор блъсна млад татко и 11-месечното му бебе и после избяга
Вчера около 23 часа мъж пресичал улица "Крайна" в Пловдив, като носел на ръцете си бебе. Когато вече бил в средата на платното, изникнала лека кола "Опел Омега", която не видяла пешеходеца, не намалила и го блъснала. Инцидентът се случил в квартал "Столипиново", който се обитава от роми.

Шофьорът, който блъснал 21-годишния татко и 11 месечното момиченце, видял, че двамата лежат на платното, уплашил се и избягал, без да им помогне. Двамата пострадали били откарани в местната болница, мъжът е изписан, а бебето е останало за наблюдение.

Жителите на квартала са силно възмутени от постъпката на шофьора.

Свидетел на инцидента споделя, че младият татко е пресичал неправилно улицата, видял е приближаващата се кола, но решил, че няма да се връща обратно на тротоара.

В квартал "Столипиново" често има неприятни инциденти с пешеходци и това е така, защото те не знаят елементарните правила за движение по пътищата и пресичат неправилно и опасно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия