Жизел Бюндхен – на път да стане милиардерка

Бразилската манекенка Жизел Бюндхен е на път да се превърне в първият супермодел, натрупал богатство в размер на 1 милиард долара. От 2004 година насам красавицата, която е с немски произход, е най-скъпоплатената манекенка в света. Богатствот

2011-06-05 11:35:19
Жизел Бюндхен – на път да стане милиардерка
Бразилската манекенка Жизел Бюндхен е на път да се превърне в първият супермодел, натрупал богатство в размер на 1 милиард долара.

От 2004 година насам красавицата, която е с немски произход, е най-скъпоплатената манекенка в света. Богатството й обаче не се дължи само и единствено на успешната й кариера на модния подиум.

Бюндхен натрупа значителни приходи и благодарение на собствените си линии за бижута и обувки, както и от участието си в холдинг, притежаващ акции и дялове в различни дружества в Бразилия, Коста Рика и Калифорния.

Според изчисления на списание „Форбс”, до следващото лято 30-годишната манекенка ще се е превърнала не само в първият супермодел, натрупал състояние в размер на 1 милиард долара, но и в първата жена в Бразилия, която е успяла със собствени усилия да се сдобие с подобно богатство.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия