На децата на Джоли и Пит не им се налага да ходят на училище

За разлика от повечето си връстници, на децата на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит не им се налага да ходят на училище. Причината за това била в 36-годишната актриса, която не одобрявала сегашната образователна система и смятала,

2011-06-04 17:28:56
На децата на Джоли и Пит не им се налага да ходят на училище
За разлика от повечето си връстници, на децата на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит не им се налага да ходят на училище.

Причината за това била в 36-годишната актриса, която не одобрявала сегашната образователна система и смятала, че отрочетата й няма да научат нищо полезно в училище. Тя била убедена, че образованието навсякъде по света не е на достатъчно високо ниво за нейните деца и не можело да отговори на техния начин на живот.

„Аз мисля, че образователната система не е подходяща за моите деца и за живота, който водим. Ние постоянно пътуваме. Предпочитам децата ми да разглеждат музеи, да четат книжки, които харесват, или да се учат да свирят на някакъв музикален инструмент, вместо да ходят на училище”, заяви в свое скорошно интервю Джоли.

Въпреки всичко децата на известната двойка си имат частни учители, които се грижат те да придобиват нови знания. Специфичното в случая обаче е това, че всеки от малчуганите сам избира към коя научна област да се насочи.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия