Вижте с кои песни ще ни зарадва Стинг след няколко дни

Остават броени дни до концерта на Стинг, който ще се проведе на 7 юни на стадион "Георги Аспарухов" в София. Феновете нямат търпение да видят своя любимец и да чуят най-добрите му песни. Стинг ще изпълни едни от най-големите си хитове к

2011-06-04 17:27:24
Вижте с кои песни ще ни зарадва Стинг след няколко дни
Остават броени дни до концерта на Стинг, който ще се проведе на 7 юни на стадион "Георги Аспарухов" в София. Феновете нямат търпение да видят своя любимец и да чуят най-добрите му песни.

Стинг ще изпълни едни от най-големите си хитове като Message in a Bottle, Why Should I Cry for You, Desert Rose, Lullaby to an Anxious Child, Until, Every Little Thing She Does is Magic, Shape of my Heart, Mad About You, Fields of Gold, Roxanne.

Добре познатите му песни имат нов аранжимент и са пригодени за изпълнение със симфоничен оркестър.

Стинг и неговият екип ще пътуват заедно с готвачите си, които са с тях през цялото турне. Изискванията са до 11 часа на 7 юни всички хладилници да бъдат пълни с пресни продукти - екзотични плодове, зеленчуци, риба, телешко и слабоалкохолни и безалкохолни напитки - огромно количество минерална вода, различни френски вина, различни видове чай, студена бира Туборг и прясно изцедени сокове от цитруси. Какво ще бъде менюто на певеца в деня на концерта все още не е ясно, защото той решава какво ще яде в същия ден.

Все още може да се сдобиете с билети, които, обаче, са в ограничено количество и са на стойност между 100 и 150лв. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия