Дженифър Анистън представи новия си приятел на своите близки

Холиувдската актриса Дженифър Анистън организира специално парти, на което да представи новия си приятел – актьорът Джъстин Теру, на своите близки. Двете знаменитости се запознаха по време на снимките на филма “Wanderlust”, к

2011-06-02 21:14:21
Дженифър Анистън представи новия си приятел на своите близки
Холиувдската актриса Дженифър Анистън организира специално парти, на което да представи новия си приятел – актьорът Джъстин Теру, на своите близки.

Двете знаменитости се запознаха по време на снимките на филма “Wanderlust”, който се очаква по кината през октомври тази година. Според запознати, двамата вече се срещат от няколко седмици и са решили взаимоотношенията им да преминат на следващото ниво. Това пък включвало запознанство с най-близките приятели, което Анистън решила да се случи по време на частно парти, организирано специално по повода.

„Всички си прекараха много добре и компанията на Джъстин определено им беше приятна. Връзката му с Дженифър в момента върви страхотно и двамата се разбират повече от добре. Той е малко по-избухлив от мъжете, с които Дженифър по принцип е свикнала да се среща, но това засега не им създава проблеми. Тя наистина много го харесва”, разкриха близки на звездата от „Приятели”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия