Ексцентричната певица Лейди ГаГа сподели, че тоалетите й излизат доста скъпо. За турнето си тя била похарчила над 1.84 милиона паунда само за своите странни сценични костюми. Тези разходи довели певицата до фалит.

Лейди ГаГа истински се учудила, че е близо до банкрут, защото в момента тя е една от най-слушаните певици, има хиляди фенове на своите концерти и песните й се слушат по цял свят. Тя била на косъм да фалира и да натрупа дългове.

За нея парите не са нещо толкова важно, тя може да прави и по-малки разходи, но ще бъде интересно какво ще стане с нея, ако занапред не може да си позволи да си купува впечатляващи сценични дрехи. Освен, че ексцентричният й външен вид влияе на финансовото й състояние, той оказва влияние и върху здравето й. Певицата се оплаква, че редовно има проблеми с кожата заради материята на дрехите и количеството грим, което носи, косата й също е пострадала, защото не носи  сценични перуки и постоянно й сменя цвета. Краката й също са в лошо здравословно състояние заради високите обувки, които постоянно носи.
Автор: Ралица Солакова