Ейми Уайнхаус – отново в клиника

Скандалната британска певица Ейми Уайнхаус постъпи отново в клиника за лечение на зависимостта към алкохола и наркотиците. 27-годишната звезда вече има зад гърба си няколко престоя в подобни рехабилитационни центрове. През изминалата година изпъ

2011-05-28 11:08:03
Ейми Уайнхаус – отново в клиника
Скандалната британска певица Ейми Уайнхаус постъпи отново в клиника за лечение на зависимостта към алкохола и наркотиците.

27-годишната звезда вече има зад гърба си няколко престоя в подобни рехабилитационни центрове. През изминалата година изпълнителката успя за един значително дълъг период от време да се задържи далеч от пороците си.

Тази сряда обаче Уайнхаус отново влезе в клиника, а официалният й представител заяви, че така тя се подготвя за предстоящото си турне в Европа през лятото, по време на което иска да е сигурна, че няма да кривне от правия път.

„В момента Ейми се подлага на специална лечебна програма в клиника „Прайъри”. Тя иска да се подготви за концертите си в Европа това лято и реши да се довери на съветите на лекарите за това как да стои далеч от алкохола и наркотиците”, заяви официалният говорител на Уайнахус.

Неотдавна обаче в клюкарските издания плъзна интервю с близък приятел на бащата на скандалната изпълнителка, който твърди, че тя отново е започнала да пие.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия