Сандра Бълок се обезобрази (+снимка)

Холивудската актриса Сандра Бълок обезобрази лицето си, подлагайки се на хирургическа интервенция за подмладяване, гласят последните задокеански клюки. Въпреки че била дегизирана с черна шапка с козирка, която покривала повече от половината от

2011-05-27 21:45:21
Сандра Бълок се обезобрази (+снимка)
Холивудската актриса Сандра Бълок обезобрази лицето си, подлагайки се на хирургическа интервенция за подмладяване, гласят последните задокеански клюки.

Въпреки че била дегизирана с черна шапка с козирка, която покривала повече от половината от лицето й, 46-годишната звезда все пак била забелязана на излизане от лъскава сграда в Лос Анджелис със странна подутина на бузата.

Според експерти Бълок се е подложила на неуспешна лифтинг процедура с конци, резултатът от която е появата на подобна нелицеприятна подутина, която по никакъв начин не може да бъде скрита.

Пластичните хирурзи са категорични, че подобен лифтинг крие сериозен риск и затова все по-рядко се прилага в тяхната практика. За сметка на това обаче той е един от най-бързите начини за мигновено подмладяване.

Вижте снимка:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия