Холивуд лудна по диета с бебешки пюрета

Мания по диета с бебешки пюрета завладя редица знаменитости в Холивуд. За първи път за подобен режим на хранене се заговори, след като още миналата година актрисата Дженифър Анистън заяви, че сваля по 3 килограма на седмица, ядейки по 14 буркан

2011-05-27 20:54:21
Холивуд лудна по диета с бебешки пюрета
Мания по диета с бебешки пюрета завладя редица знаменитости в Холивуд.

За първи път за подобен режим на хранене се заговори, след като още миналата година актрисата Дженифър Анистън заяви, че сваля по 3 килограма на седмица, ядейки по 14 бурканчета бебешки пюрета на ден плюс вечеря от риба и зеленчуци, приготвени на пара.

Така 42-годишната звезда се подготвяла за ролята си във филма „Жена назаем”, в който й се наложи да лъсне по бански до 18 години по-младата от нея моделка на бельо Бруклин Декър и в който изглеждаше повече от зашеметяващо.

Не след дълго стана ясно, че диетата всъщност е сътворена от персоналната фитнес инструктурка Трейси Андърсън, която работи с редица холивудски знаменитости, сред които Мадона и Гуинет Полтроу, за които също се говори, че са изваяли фигурите си с помощта на бебешки пюрета.

Списъкът със звездите, следващите диетата, превърнала се в истински хит напоследък, продължава с Лейди Гага, Рийз Уидърспъун и Черил Коул.

В действителност бебешките пюрета съдържат много ниски нива на сол и захар, което ги прави подходящи за диета. Диетолозите обаче са на мнение, че по-важни са честото хранене на малки порции, което забързва метаболизма, и редовното спортуване, което много жени пренебрегват.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия