Бийбър и Гомес на двойна среща с Крис Браун и Деми Ловато

Тийн звездите Джъстин Бийбър и Селена Гомес, които имат връзка още от миналата година, си спретнаха двойна среща с приятелите си Крис Браун и Деми Ловато, за които се надявали, че може да се харесат. Четиримата били забелязани в кино в Лос Анд

2011-05-27 09:44:34
Бийбър и Гомес на двойна среща с Крис Браун и Деми Ловато
Тийн звездите Джъстин Бийбър и Селена Гомес, които имат връзка още от миналата година, си спретнаха двойна среща с приятелите си Крис Браун и Деми Ловато, за които се надявали, че може да се харесат.

Четиримата били забелязани в кино в Лос Анджелис, където гледали последната част на приключенския филм „Карибски пирати”. Лентата обаче очевидно не допаднала на тийнейджърите, тъй като и четиримата напуснали киносалона още преди края й.

„Почти никой не им обърна особено голямо внимание. Едно момиченце се приближи до Селена и й каза, че е голяма фенка на „Магьосниците от Уейвърли Плейс”. Селена се усмихна и се снима с нея. Никой от четиримата не беше дошъл с охранителите си”, коментираха очевидци.

„Те се държаха като съвсем обикновени деца. Ако не човек не ги беше разпознал, вероятно щеше да си помисли, че те са просто групичка ученици, отишли да изгледат някой филм”, допълниха още посетители на киното.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия