Истерия по роклята на принцеса Кейт (+снимки)

Истерията по херцогинята на Кеймбридж Катрин продължава с пълна силна вече почти месец след кралската сватба. Този път принцесата привлече вниманието с бежова рокля на верига магазини Reiss, с която се появи на среща с президента на САЩ Барак О

2011-05-26 12:23:01
Истерия по роклята на принцеса Кейт (+снимки)
Истерията по херцогинята на Кеймбридж Катрин продължава с пълна силна вече почти месец след кралската сватба.

Този път принцесата привлече вниманието с бежова рокля на верига магазини Reiss, с която се появи на среща с президента на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел Обама. Интересното в тоалета на Кейт обаче не беше това, че той е изключително стилен и елегантен, а това, че всъщност струва едва 175 британски лири.

Малко след като снимките от срещата се появиха в интернет пространството, магазините Reiss бяха атакувани от хиляди жени, които искаха да се сдобият със същата рокля, която вече се продава и на двойно по-висока цена в онлайн аукциона eBay.

Това обаче далеч не е първият случай, в който принцеса Кейт си позволява да се издокара с недизайнерски тоалет по време на официални събития. За годежа си тя отново носеше рокля на Reiss, която всяка британска жена може да си позволи.

Вижте снимки от роклята, с която херцогинята на Кеймбридж предизвика истинска истерия:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия