Джъстин Бийбър пуска своя марка женски парфюм (+снимка)

Канадският певец Джъстин Бийбър е на път да осъществи своето поредно бизнес начинание. Този път тийн идолът ще зарадва многобройните си фенки със собствена марка женски парфюм. Ароматът се очаква на пазара още през следващия месец. Той носи н

2011-05-22 18:13:02
Джъстин Бийбър пуска своя марка женски парфюм (+снимка)
Канадският певец Джъстин Бийбър е на път да осъществи своето поредно бизнес начинание. Този път тийн идолът ще зарадва многобройните си фенки със собствена марка женски парфюм.

Ароматът се очаква на пазара още през следващия месец. Той носи наименованието “Someday” и ще се предлага в три разфасовки – 30 мл, 50 мл и 100 мл, а цената му варира от 35 до 55 долара.

Парфюмът се отличава с наситени плодови нотки, създаващи усещането за свежест и веселие, което го прави изключително подходящ за младите момичета, които съставляват огромна част от феновете на Бийбър.

„Нека си говорим направо. Начинът, по който ухае едно момиче, е много важен за момчетата. Аз имам толкова силна връзка с моите фенове, че реших да създам аромат, който самият аз обичам и който ще накара почитателите ми да се чувстват така, сякаш са попаднали в моя свят”, заяви 17-годишният певец.

Ето как ще изглежда парфюмът на Джъстин Бийбър:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия