Кели Озбърн и Майли Сайръс – първи приятелки

Дъщерята на британския рок музикант Ози Озбърн - Кели Озбърн, и американската певица и актриса Майли Сайръс в последно време могат да бъдат забелязани постоянно заедно. Двете се сприятелили по време на снимките на филма “So Undercover&rdq

2011-05-20 22:16:06
Кели Озбърн и Майли Сайръс – първи приятелки
Дъщерята на британския рок музикант Ози Озбърн - Кели Озбърн, и американската певица и актриса Майли Сайръс в последно време могат да бъдат забелязани постоянно заедно.

Двете се сприятелили по време на снимките на филма “So Undercover”. Общото, което намирали помежду си, било това, че и двете са дъщери на известни личности, което малко или много оказвало влияние върху живота им.

„Преди това не познавах Майли много добре. Бяхме се виждали само един или два пъти, но веднага щом започнаха снимките на филма, двете започнахме да си допадаме изключително много”, коментира в свое скорошно интервю Кели Озбърн.

„Приятно е да имам в компанията си толкова прям и откровен човек като Майли. С нея винаги се забавлявам, а и тя винаги ме разбира чудесно”, допълни още щерката на легендарния рок музикант.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия