Аштън Къчър се чувства така, сякаш е спечелил от лотарията

Американският актьор Аштън Къчър, който бе избран от продуцентите на сериала „Двама мъже и половина” да замести Чарли Шийн, разкри, че се чувства така, сякаш е спечелил от лотарията. „Никога досега, през всички тези 13 години

2011-05-19 18:44:28
Аштън Къчър се чувства така, сякаш е спечелил от лотарията
Американският актьор Аштън Къчър, който бе избран от продуцентите на сериала „Двама мъже и половина” да замести Чарли Шийн, разкри, че се чувства така, сякаш е спечелил от лотарията.

„Никога досега, през всички тези 13 години от кариерата ми, не съм получавал толкова много обаждания и имейли от хора, които искат да ми честитят за ролята ми в сериала. Човек би си помислил, че съм спечелил от лотарията, и всъщност точно това направих. Сдобих се с най-добрата работа в шоубизнеса и съм наистина много развълнуван от това”, призна Къчър в свое интервю.

Според слуховете 33-годишният актьор, който е женен за прелестната си колежка Деми Мур, ще получава по 1 милион долара на заснет епизод. Новият сезон на „Двама мъже и половина” с негово участие ще се завърти по американските телевизии още тази есен.

Къчър вече се запозна с другите звезди от сериала - Джон Крайър и Ангъс Джоунс, и тримата позираха пред обективите на фотографите, очевидно доволни от перфектния избор на продуцентите на шоуто.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия