Сбогом, Опра Уинфри!

Световноизвестната телевизионна водеща Опра Уинфри събра стотици известни личности и на 20 000 фенове в пряко предаване на второто и третото от финалните си три предавания. Актьорът Том Ханкс замести Опра през първия час от нейното шоу. Том Круз

2011-05-18 23:03:01
Сбогом, Опра Уинфри!
Световноизвестната телевизионна водеща Опра Уинфри събра стотици известни личности и на 20 000 фенове в пряко предаване на второто и третото от финалните си три предавания.

Актьорът Том Ханкс замести Опра през първия час от нейното шоу. Том Круз също присъства, той е един от най-канените гости през годините в нейното предаване, Мадона излезе на сцената и засипа Опра Уинфри с комплименти, певицата сподели, че много хора са се вдъхновили от водещата и тя е една от тях. Уинфри излъчва самоувереност и е на върха вече 25 години.

Холи Бели, Алиша Кийс, Дакота Фанинг, Кейти Холмс, Арета Фпанклин, Даян Сойер и Куин Латифа също поздравиха телевизионната водеща и се изказаха ласкаво за нея. Бившата половинка на Арнолд Шварценегер също бе там, въпреки че в момента преживява тежко раздялата с нейния любим. Тя благодари на Опра Уинфри, че толкова години е нейна близка приятелка и е била с нея в добри и лоши моменти.

Заснетите предавания ще бъдат излъчени на 23,24 и 25 май. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия