Раздяла по хиливудски

След 25-годишен брак, Арнолд Шварценегер се раздели със своята съпруга - Мария Шрайвър.  Преди няколко седмици тя е напуснала семейния им дом в Калифорния. Все още не се знае каква е причината за така дълго просъществувалата холивудска дв

2011-05-11 16:04:47
Раздяла по хиливудски
След 25-годишен брак, Арнолд Шварценегер се раздели със своята съпруга - Мария Шрайвър.  Преди няколко седмици тя е напуснала семейния им дом в Калифорния.

Все още не се знае каква е причината за така дълго просъществувалата холивудска двойка.
Мария и Арни са потвърдили официално  раздялата си, която са обяснили само с наличието на големи  лични промени за всеки от тях.  В своето официално изявление, те са  заявили,
че ще продължат да се грижат заедно за децата си и  ще обмислят тепърва какво да правят в бъдеще с връзката си.  До това решение двамата са стигнали след много разговори и сериозно обмисляне.

В своето заявление, Терминатора и съпругата му са помолили феновете и медиите да проявят уважение към личния им живот.

Мария /55/ и Арнолд /63/ се женят през 1986 година. Тя е племенница на президента Джон Кенеди и е част от американска фамилия  с огромно политическо влияние. Той пък е син на обикновен австрийски полицай, но вече  утвърдена филмова звезда в Холивуд.  Двойката има 4 деца  -  Кетрин /21/, Кристина /19/, Патрик /17/ и Кристофър /13/.

Мария Шрайвър е бивш тв репортер, а Арнолд Шварценегер  през януари приключи 7-годишния си мандат като губернатор на Калифорния.


























Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия