Канибал търси чрез обяви своите жертви в интернет

Мъж от Швейцария се свързал с мъж от Словакия по повод обява, в която търсел помощ при самоубийство. В замяна, обаче, поискал да изяде неговото тяло. В последния момент швейцарецът променил решението си и информирал полицията. Те се организирали, за

2011-05-11 14:34:46
Канибал търси чрез обяви своите жертви в интернет
Мъж от Швейцария се свързал с мъж от Словакия по повод обява, в която търсел помощ при самоубийство. В замяна, обаче, поискал да изяде неговото тяло. В последния момент швейцарецът променил решението си и информирал полицията. Те се организирали, за да заловят словака, но операцията не минала по план. Един от полицаите и канибалът в момента се намират в болница и са с опасност за живота.

43-годишният мъж от Словакия използвал интернет пространството, за да си търси жертви. В неговата обява пишело, че може да помогне при самоубийство, но после иска да изяде тялото на починалия. На обявата позвънил швейцарецът, който разбрал, че другият мъж има сериозни намерения, и се уплашил и сигнализирал на полицията. Те, от своя страна, направили засада - жертвата отишла на среща с канибала, но между тях бързо възникнал сериозен спор и последвала престрелка. Униформените успели да стрелят пет пъти по извратения мъж, който, обаче, с последни сили успял да простреля един от служителите на полицията, който бил с бронежилетка.

Канибалът носел със себе си пълно оборудване за убийството и хапването след това - той имал раница, пълна с триони и ножове. Предварително бил изкопал дупка в гората, където имал намерение да зарови частите на тялото, които нямало да изяде.

Човекът страда от личностно разстройство и се предполага, че досега има две жертви. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия