Дъщерята на Уитни Хюстън застрашена от затвор

Дъщерята на Уитни Хюстън – Боби, е застрашена от възможността да бъде осъдена на шест месеца затвор. Тийнейджърката била задържана след престрелка, в която участвали нейни приятели. След като всички били подложени на тестове за алкохол,

2011-05-08 21:24:04
Дъщерята на Уитни Хюстън застрашена от затвор
Дъщерята на Уитни Хюстън – Боби, е застрашена от възможността да бъде осъдена на шест месеца затвор.

Тийнейджърката била задържана след престрелка, в която участвали нейни приятели. След като всички били подложени на тестове за алкохол, станало ясно, че Боби е употребила солидно количество концентрат.

Дъщерята на Уитни Хюстън е едва на 18 години и според американското законодателство още 3 години няма правото да употребява алкохол. Ето защо тя може да бъде осъдена на 6 месеца зад решетките.

„Уитни е потресена от това, че дъщеря й е била замесена в пиянска престрелка. Тя е ужасена от факта, че Боби е могла да пострада сериозно”, разкриха близки на Хюстън.

Неотдавна в интернет пространството плъзнаха снимки, на които Боби смърка кокаин. Тогава стана ясно, че американската певица възнамерява да прати дъщеря си в рехабилитационен център, където да се излекува от зависимостта си към наркотиците.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия