Американче за малко да убие сестра си заради дистанционно

Американче на 11 години почти убило сестричката си на 6 години заради това, че тя скрила дистанционното и малкият Марк не успял да изгледа любимото си предаване. Той е наранил жестоко сестра си и тя в момента е с опасност за живота в болница в Ню

2011-05-07 18:31:28
Американче за малко да убие сестра си заради дистанционно
Американче на 11 години почти убило сестричката си на 6 години заради това, че тя скрила дистанционното и малкият Марк не успял да изгледа любимото си предаване.

Той е наранил жестоко сестра си и тя в момента е с опасност за живота в болница в Ню Джързи. Бащата на децата чул, че се карат в дневната, но това ставало често и повечето пъти било безобидно и се случвало докато си играели.

Той обаче чул силен звук и след това затишие. Момченцето малко след това извикало баща си, който видял че дъщеря му на име Джеси лежи неподвижна с доста кръв около главата.

Марк е разпитан от психолог, който установил, че случаят е случаен и младежът не е искал да нарани нарочно сестра си. 11-годишният Марк се е опитвал да накара сестра си да му даде скритото дистанционно за телевизора и се ядосал и я блъснал. Малката Джеси загубила равновесие и си ударила лявата страна на главата в ръба на масата.

Бащата обвинява себе си заради това, че не бил с децата, а ги оставил да си играят сами. Според психолози той не е виновен, но не е добра идея да се оставят деца сами, защото често стават такива инциденти. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия