С пълна сила тече подготовката на сватбата на Хю Хефнър с 60 години по-младата му годеница

На 9 април Мистър Плейбой,   Хю Хефнър,  навърши 85 години. Юбилеят,  обаче,  премина под знака на предстоящата му сватба, трета по ред, с 60 години по-младата от него  Кристъл Харис. В началото на юни неостарява

2011-05-05 00:00:58
С пълна сила тече подготовката на сватбата на Хю Хефнър с 60 години по-младата му годеница
На 9 април Мистър Плейбой,   Хю Хефнър,  навърши 85 години. Юбилеят,  обаче,  премина под знака на предстоящата му сватба, трета по ред, с 60 години по-младата от него  Кристъл Харис.

В началото на юни неостаряващият Хю ще отведе пред олтара 24 -годишната красавица, за която се сгоди по Коледа. Kристъл се хвали навсякъде, че това ще е най-романтичната сватба в историята.  Подготовката тече с пълна сила, а говорителката на ‘Плейбой’ е съобщила, че нейният работодател няма да пести средства за организирането на пищното тържество.

Гостите на сватбата ще бъдат най-малко 300, а  прочутото с купоните си имение на Хефнър ще бъде украсено по невероятен начин.  За настроението на купона ще се се грижат световноизвестни музиканти и певци.

Булката и шаферките ще бъдат   облечени в рокли от нашумялата напоследък дизайнерка на сватбени тоалети Рамона Кевеса.

Кристъл щяла да отиде към олтара придружавана от двете си сестри и Мис Януари ‘2011 на Плейбой’.  Компания на младоженеца пък ще правят брат му Кийт и синовете му от втория брак - Марстън и Купър.

Състоянието на Хю Хефнър се  изчислява на 43 милиона долара, но той е дал да се разбере, че няма да сключва предбрачно споразумение с  бъдещата си съпруга, защото бил сигурен, че тя не се омъжва за него заради парите/?!/.

Двамата с Крисъл се запознават през 2008 година, а са гаджета от началото на 2009-та.  След годежа си с Кристъл, Хефнър скъсва  с останалите  си връзки и остава само с нея - нехарактерна за него моногамна връзка.

От първия си брак, който  Хефнър е сключил през 1949 година,  той има две деца, дъщеря на 58 и син на 55 години. Развежда се през 1959 година, когато вече е  стартирал суперуспешният му проект “Плейбой”.  За втори път той минава под венчило през 1989 година и от този брак има двама синове на 20 и на 19 години. Развежда се през март м.г. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия