Джесика Алба заряза токчетата

Американската актриса Джесика Алба призна, че й се е наложило да се откаже от токчетата, след като родила първото си дете. 30-годишната красавица роди момиченце през лятото на 2008 година и в момента е бременна с второто си дете. Дъщеричката й о

2011-05-04 23:05:52
Джесика Алба заряза токчетата
Американската актриса Джесика Алба призна, че й се е наложило да се откаже от токчетата, след като родила първото си дете.

30-годишната красавица роди момиченце през лятото на 2008 година и в момента е бременна с второто си дете. Дъщеричката й обаче е на такава възраст, в която изучаването на света наоколо е главен приоритет. Именно това е и причината, поради която на Алба й се наложило да се откаже от така любимите й обувки на висок ток.

„Постоянно се налага да търча след дъщеря ми, което ме накара да се откажа от токчетата. Сега нося само равни обувки и това ми харесва. Дъщеря ми буквално не се спира на едно място. Много е активна и ме поддържа винаги във форма”, призна в свое скорошно интервю актрисата.

С токчета или без токчета обаче, Алба си остава една от най-сексапилните актриси в Холивуд, по която въздишат стотици хиляди мъже по целия свят.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия