Съвсем не й е лесно на новата дукеса на Кеймбридж - Катрин Мидълтън.  Току-що стъпила в кралския двор, тя ще бъде разделена със съпруга си за 2 месеца, отлага се и сватбеното пътешествие.

Принц Уилям  е пилот, който  участва в спасителни акции на Кралските военновъздушни сили и ще бъде изпратен  в Африка на 8000 мили разстояние от младата си съпруга.

Напоследък става ясно, че младата двойка май няма   много стриктно да се съобразява с етикета и изискванията на кралския двор. Така правеше и покойната лейди Даяна, майка  на принца.

Като начало, Катрин се появи на сватбата си със  спусната коса, което е недопустимо за булка от кралското семейство. Протоколът изисква тя да бъде  с вдигната коса. Освен това, по време на брачните клетви, Кейт не се закле, че ще се подчинява на съпруга си. Когато пък двамата излязоха на балкона на Бъкингамския дворец  за дългоочакваната целувка между двамата /такава в църквата нямаше/, освен , че се целунаха  по устните, те го направиха два пъти. Специалисти по четене на говор по движение на устните твърдят, че бабата на Уилям, кралица Елизабет II, е промърморила: ‘Веднъж беше достатъчно”..За отбелязване е много по-свободното държане  и спокойствието на  Кейт в сравнение с това на покойната й свекърва Даяна, по време на тържеството, както и на балкона на двореца.

Даяна е много притеснена, непрекъснато с поглед търси одобрението на кралицата и на    Чарлз, докато спокойствието на Кейт впечатлява.   

Друго нещо, с което Уилям не се е съобразил е, че е отказал да подпише предбрачно споразумение. Той е бил посъветван на уреди законово отношенията си с бъдещата си съпруга. Уилям обаче е пренебрегнал този съвет. Май  в кралския двор вече започват  проблемите с новата съпружеска двойка.

Младоженците бяха да кратка почивка през уикенда, но истинският медец месец се отлага.
Уилям се връща на работа днес, а залозите, къде ще бъде меденият месец, продължават да растат.  Предположенията са за Кения, Шотландия, румънското село Вискри, където Чарлз има къща, а също и Автралия - това са най-споменаваните дестинации.  Вила Орсети, която е разположена в околностите на град Лука в италианската провинция Тоскана и е собственост на приятел на семейството на принца, от вчера също се върти в медиите.
Автор: Тони