Кейт май сама се беше гримирала за сватбата си

Кейт Мидълтън, най-новото попълнение на британската корона,   шокира над 2 милиарда души, които гледаха на живо сватбата й с принц Уилям на 29 април. Въпреки, че не е все още потвърдена официално, разпространява се информация, че ду

2011-05-02 21:44:01
Кейт май сама се беше гримирала за сватбата си
Кейт Мидълтън, най-новото попълнение на британската корона,   шокира над 2 милиарда души, които гледаха на живо сватбата й с принц Уилям на 29 април.

Въпреки, че не е все още потвърдена официално, разпространява се информация, че дукесата на Кеймбридж не се е доверила на професионални гримьори  в най-важния ден в живота си. Кейт не се била харесала   на годежните си снимки и решила сама да се гримира за сватбата.

Въпреки, че е взела няколко урока по гримиране при специалисти, Кейт   се беше гримирала така, че изглеждаше  доста по-стара от съпруга си,  въпреки чаровната й усмивка и елегантния тоалет.

Явно новата дукеса ще трябва да се  потруди малко повече, ако ще се грижи сама за грима си, защото и прическата й, и гримът й,  бяха доста по-сполучливи на всички предишни снимки. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия