Лили Колинс се възхищава на Тейлър Лаутнър

Актрисата Лили Колинс, дъщеря на световноизвестния британски рок музикант Фил Колинс, призна, че се възхищава на приятеля си Тейлър Лаутнър. Двамата работеха заедно в продължение на няколко месеца върху филма “Abduction”. Именно н

2011-05-01 21:18:54
Лили Колинс се възхищава на Тейлър Лаутнър
Актрисата Лили Колинс, дъщеря на световноизвестния британски рок музикант Фил Колинс, призна, че се възхищава на приятеля си Тейлър Лаутнър.

Двамата работеха заедно в продължение на няколко месеца върху филма “Abduction”. Именно на снимачната площадка припламна и любовта им. Това обаче, което направило най-голямо впечатление на Колинс, бил начинът, по който Лаутнър се отнася с феновете си.

„Иска ми се, ако някога бъда също толкова известна, да мога да се справя с всичко това, както Тейлър го прави. Имаше повече от 600 момичета отвън, снимахме до 5 часа сутринта, но накрая той все пак им отдели повече от час, за да раздаде автографи на всички и да се снима с тях”, разкри Колинс.

„Той е невероятно красив и аз обожавам мъже, които не се притесняват да бъдат себе си. Чувството за хумор също е много важно. Обичам мъже, които са уверени в себе си и показват както уязвимост, така и сила”, допълни още 22-годишната актриса.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия