Сергей Станишев се сдоби с дъщеричка

На Сергей Станишев му се роди дъщеричка. Той и приятелката му Моника Йосифова днес станаха горди родители на малката Дария. Тя се появи на бял свят в болница в София в 5.25 часа сутринта. Новината бе официално обявена по време на митинга, който бе

2011-05-01 16:11:55
Сергей Станишев се сдоби с дъщеричка
На Сергей Станишев му се роди дъщеричка. Той и приятелката му Моника Йосифова днес станаха горди родители на малката Дария. Тя се появи на бял свят в болница в София в 5.25 часа сутринта.

Новината бе официално обявена по време на митинга, който бе организиран от БСП за Международния ден на труда.

Малката Дария е дълга 50 сантиметра и тежи 3.300 кг. Все още не е ясно защо Станишев и половинката му са избрали това име, но е факт, че започва с първите букви на родителите на експремиера - баща му Димитър и майка му Дина. Бабата на Дария е искала името на внучка й да бъде кратко и да няма умалителни.

Станишев и Йосифова обявиха публично връзката си преди няколко месеца. Моника има един брак зад гърба си - тя е бивша съпруга на банкера Венцислав Йосифов, от когото има двама наследници - Венцислав и Моника.

Сергей Станишев като цяло крие личния си живот. Това е втората му връзка, която обявява публично. Преди време той живееше на семейни начела с журналистката Елена Йончева, но нещата между тях не се получиха. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия