Кейти Пери ще съди списание за клевета

Американската изпълнителка Кейти Пери възнамерява да съди списанието “NW” за клевета. Преди около месец изданието публикува интервю с Анджела Съмърс (по техни думи – близка приятелка на Пери), в което тя твърди, че 26-годишнат

2011-04-29 22:58:51
Кейти Пери ще съди списание за клевета
Американската изпълнителка Кейти Пери възнамерява да съди списанието “NW” за клевета.

Преди около месец изданието публикува интервю с Анджела Съмърс (по техни думи – близка приятелка на Пери), в което тя твърди, че 26-годишната изпълнителка изневерява на съпруга си с продуцента на видеото към песента “California Girls” – Бени Бланко.

„В последно време Кейти все повече и повече се сближава с Бени Бланко. Тя обича да флиртува с всички, но, когато той е наоколо, тя забравя за останалите и не сваля очи от него. Кейти ми каза, че обожава факта, че той винаги намира време за нея, когато тя се нуждае от него”, гласеше част от интервюто.

След като видяла скандалната публикация, наскоро омъжената Пери веднага се свързала с адвокатите си. Ако се вярва на слуховете, 26-годишната звезда възнамерявала да подаде съдебен иск срещу списанието, дръзнало да публикува подобна клевета по неин адрес. Изпълнителката се притеснявала не само за стабилността на брака си, но и за репутацията си, която можела сериозно да пострада.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия