Джони Деп с щедри бакшиши в британска кръчма

Холивудският актьор Джони Деп оставял щедри бакшиши в британска кръчма, разположена близо до луксозния хотел, в който е настанен. Деп се намира в графство Бъкингамшър, където текат снимките на най-новия филм с негово участие – “Dar

2011-04-28 20:45:17
Джони Деп с щедри бакшиши в британска кръчма
Холивудският актьор Джони Деп оставял щедри бакшиши в британска кръчма, разположена близо до луксозния хотел, в който е настанен.

Деп се намира в графство Бъкингамшър, където текат снимките на най-новия филм с негово участие – “Dark Shadows”. И въпреки че е настанен в 5-звезден хотел, в който само една нощувка струва 2000 долара, той предпочита да вечеря в местните кръчми, вместо в луксозните ресторанти в хотела. Там обаче той оставя щедри бакшиши, които малко звезди успяват да откъснат от сърцето си.

„Джони предпочита да прекарва вечерите си в една кръчма, която е на около миля и половина от хотела му. Първата вечер, в която беше там, той остави бакшиш в размер на 600 долара, а на следващата вечер – 800 долара”, разкриха хора от екипа, заснемащ филма, в който Деп играе главната роля.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия