Линдзи Лоън с надежди за „Оскар”

Въпреки многобройните проблемите, които я засипват в последно време, Линдзи Лоън има надеждите в близко бъдеще да спечели „Оскар”. По време на участието си в шоуто на Джей Лено 24-годишната актриса коментира влизането си за няколко

2011-04-27 21:32:21
Линдзи Лоън с надежди за „Оскар”
Въпреки многобройните проблемите, които я засипват в последно време, Линдзи Лоън има надеждите в близко бъдеще да спечели „Оскар”.

По време на участието си в шоуто на Джей Лено 24-годишната актриса коментира влизането си за няколко часа в затвора в петък, преди да плати гаранцията си в размер на 75 хиляди долара. Тя сподели, че смята присъдата си – 120 дни затвор и 480 часа обществено полезен труд, за напълно справедлива и заслужена.

Холивудската звезда също така призна, че вече се е поучила от грешките си и смята да не ги повтаря в бъдеще (нещо, което вече сме чували).

Попитана как се вижда след 6 години, когато навърши 30, Линдзи Лоън заяви, че се надява да е успяла да възобнови кариерата си и да спечели най-престижното филмово отличие – „Оскар”. За него обаче ще трябва доста да се потруди.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия