Бионсе на съд за 100 милиона долара

R&B звездата Бионсе е дадена под съд за внушителната сума от 100 милиона долара. 29-годишната изпълнителка провалила издаването на видеоиграта “Starpower: Beyonce”, която била в краен етап на разработка си и по която работел еки

2011-04-27 19:54:39
Бионсе на съд за 100 милиона долара
R&B звездата Бионсе е дадена под съд за внушителната сума от 100 милиона долара.

29-годишната изпълнителка провалила издаването на видеоиграта “Starpower: Beyonce”, която била в краен етап на разработка си и по която работел екип, състоящ се от над 70 души.

От компанията, сключила договор с певицата, настояват, че Бионсе е провалила бизнеса им, в резултат на което те са се лишили от минимум 100 милиона долара приходи от продажбите на неиздадената видеоигра.

Но това не е всичко – в резултат на отказа на изпълнителката от проекта, 70 души са загубили работното си място и то точно една седмица преди Коледа.

Според споразумението между компанията “Gate Five” и Бионсе играта трябвало да излезе на пазара през зимата на 2011 година. Това обаче няма да се случи.

По непотвърдена информация внезапният отказ на 29-годишната звезда от проекта бил продиктуван от ламтежа й за повече пари. Запознати коментират, че Бионсе прекрасно знаела цената си и поискала сума, далеч надхвърляща договорената.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия