Меган Фокс заличи татуировката си на Мерилин Монро (+снимка)

Американската актриса Меган Фокс заличи татуировката си, изобразяваща секссимвола на 50-те години на миналия век Мерилин Монро. 24-годишната звезда дълго време възхваляваше рисунката на холивудската легенда на дясната си ръка, но изглежда по едн

2011-04-27 19:40:52
Меган Фокс заличи татуировката си на Мерилин Монро (+снимка)
Американската актриса Меган Фокс заличи татуировката си, изобразяваща секссимвола на 50-те години на миналия век Мерилин Монро.

24-годишната звезда дълго време възхваляваше рисунката на холивудската легенда на дясната си ръка, но изглежда по една или друга причина вече е решила да се отърве от нея.

По време на скорошно парти на присъстващите им направило впечатление, че огромна част от татуировката на Фокс е изчезнала, а останалата – силно избледняла.

Според експерти татуировка с подобен размер може да бъде заличена само с поредица от болезнени лазерни процедури, на които очевидно звездата от „Трансформърс” наскоро се е подложила.

Още когато се сдоби с татуировката на Мерилин Монро, Фокс, която има още 8 рисунки по тялото си, заяви, че секссимволът от 50-те я вдъхновява и по този начин й помага да гради кариерата си на актриса.

„Наистина се възхищавам на Мерилин Монро, но никога не бих се опитвала да й подражавам”, заяви неотдавна Фокс.

Вижте снимки на татуировката:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия