Петорно жестоко убийство разтърси Франция

Франция бе потресена от неприятен инцидент непосредствено преди великденските празници. Местната полиция издирва мъж, който е в неизвестност от няколко дни. В четвъртък в къща в град Нант бяха открити мъртви съпругата на изчезналия мъж и четирите

2011-04-23 00:06:59
Петорно жестоко убийство разтърси Франция
Франция бе потресена от неприятен инцидент непосредствено преди великденските празници.

Местната полиция издирва мъж, който е в неизвестност от няколко дни. В четвъртък в къща в град Нант бяха открити мъртви съпругата на изчезналия мъж и четирите им деца на възраст между 13 и 20 години. Главният заподозрян е на 50-годишна възраст - главата на френското семейство.

Жената и четирите деца били простреляни с по един куршум право в главата. После телата им били засипани с негасена вар и заровени под терасата в градината на къщата.
Семейната им кола бе открита в петък на паркинг пред хотел в Югоизточната част на Франция - предишното място, където е живеело семейството. Полицията разпитала персонала на хотела и станало ясно, че мъжът е нощувал там на 14ти срещу 15ти април. Униформените смятат, че това убийство е добре подготвено и изпипано, а не е станало под влиянието на емоции.

Мъжът предварително е купил чували, цимент, лопати и негасена вар, за да може да скрие труповете на своето семейство.

Ксавие се погрижил и за още неща - той е прекратил договора за наем на къщата, изпратил до училищното настоятелство писма, в които уведомил училището, че децата му напускат, върху пощенската кутия поставил бележка, на която пишело, че писмата, които са адресирани до неговото семейство, трябва да се връщат обратно в пощата.

Приятелите на семейството също били уведомени, че ще се местят, като причина за това е била смяната на работа на Ксавие. Той твърдял в едно от писмата, че има ново работно място в Австралия, но пък в друго написал, че отива в Америка в рамките на програма за защитени свидетели. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия