Гага обмисляла имплантирането на постоянни израстъци на лицето си

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага призна, че обмисляла възможността да имплантира за постоянно подобни израстъци на лицето и раменете си, с каквито се появи на обложката към албума си “Born This Way”, на корицата на сп

2011-04-22 21:18:44
Гага обмисляла имплантирането на постоянни израстъци на лицето си
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага призна, че обмисляла възможността да имплантира за постоянно подобни израстъци на лицето и раменете си, с каквито се появи на обложката към албума си “Born This Way”, на корицата на списание “Harper’s Bazaar” и в редица телевизионни предавания.

25-годишната звезда изуми всички с твърдението си, че неестетичните израстъци са всъщност нейни кости, които израствали, когато получи вдъхновение. Мнозина обаче са убедени, че новата визия на изпълнителката се дължи на перфектен макиаж и протези.

В подкрепа на това мнение Лейди Гага тази седмица призна, че много би искала да си имплантира постоянни израстъци, но приятелят й Люк Карл бил твърдо против.

„Обмислях възможността да запазя израстъците завинаги, но се отказах от тази идея главно заради приятеля ми. Това е истината”, разкри ексцентричната изпълнителка.

Вижте снимки:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия