Деми Ловато се съсредоточава върху музиката

Тийн звездата Деми Ловато сподели, че възнамерява да се съсредоточи върху музикалната си кариера и за известно време да се откаже от актьорските си прояви. Днес 18-годишната певица и актриса призна, че няма да се върне на снимачната площадка н

2011-04-19 22:05:21
Деми Ловато се съсредоточава върху музиката
Тийн звездата Деми Ловато сподели, че възнамерява да се съсредоточи върху музикалната си кариера и за известно време да се откаже от актьорските си прояви.

Днес 18-годишната певица и актриса призна, че няма да се върне на снимачната площадка на сериала „Съни на алеята на славата”, в който играе главната роля, тъй като иска да се отдаде на музиката.

„Взех решение да се откажа от сериала и да се съсредоточа върху музикалната си кариера. Смятам, че ако се завърна в „Съни на алеята на славата”, това не би било добре за възстановяването ми след излизането от рехабилитационната клиника. Стоенето пред камера ме изнервя”, призна Ловато.

От „Дисни” пък веднага побързаха да заявят, че уважават решението на тийнейджърката и по никакъв начин не възнамеряват да я спират да прави това, което тя сама сметне за добре.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия