Гуинет Полтроу разкри как поддържа фигурата си

Холивудската актриса Гуинет Полтроу разкри как поддържа фигурата си и как е успяла да извае тялото си до съвършенство, въпреки че е майка на две деца. 38-годишната звезда призна, че е изключила от менюто си пържените храни и сладкото и вместо

2011-04-16 12:37:14
Гуинет Полтроу разкри как поддържа фигурата си
Холивудската актриса Гуинет Полтроу разкри как поддържа фигурата си и как е успяла да извае тялото си до съвършенство, въпреки че е майка на две деца.

38-годишната звезда призна, че е изключила от менюто си пържените храни и сладкото и вместо тях похапва повече плодове, зеленчуци, месо и нискомаслени млечни продукти. Но това не е всичко – Полтроу разкри, че има персонален треньор, който й помогнал да направи тялото си по-съразмерно.

„Никога не съм си и помисляла, че някой може да смята, че имам хубаво тяло. Бях кльощава в горната част на тялото и пълничка в долната. Но треньорът ми промени изцяло краката, дупето, ръцете и корема ми. Чувствам се по-добре отвсякога”, разкри Полтроу.

„Тренирам по час и половина пет дни в седмица. Ако се подготвям за някакво събитие пък тренирам по два часа шест пъти седмично. Причината, поради която на 38 години и с две деца все още си позволявам да нося бански, е, че си скъсвам з****ка от тренировки”, допълни още актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия