В последно време темата около проблемите на актьора Чарли Шийн и участието му в хитовия сериал "Двама мъже и половина" е доста обсъждана. Прочетохме какво ли не - че е изгонен от сериала, че после е върнат и ще играе и пр.

Истината е една и тя е - Чарли Шийн няма повече да участва в сериала, това е официално потвърдено от адвокатите на компанията "Warner Bross", която е продуцент на сериала.

Адвокатите са написали официално изявление, в което уверяват всички, че това, което актьорът говори в интервюта и предавания НЕ е вярно! Подробностите, които са свързани с писмото, са потвърдени от човек, който е близък на продуцентите, но пожела да остане анонимен, защото не му е разрешено да коментира тази тема.

Преди няколко дни актьорът Чарли Шийн заяви в интервю, че има над 85% възможност да се върне отново в сериала "Двама мъже и половина", от който бе изгонен заради непристойното му поведение и непрекъснатите закъснения за снимки. Това негово изявление зарадва многобройните му фенове, но за кратко, защото истината явно е друга...
Автор: Ралица Солакова